Siliconen dakcoating
Grinddak Zonnepanelen - Purmerend

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating inclusief het plaatsen van zonnepanelen op een grinddak. Een mooie uitdaging voor het team van Hommersen en Beerepoot Dakcoating en Hommersen Solar.

Bijzonderheden

Deze dakbedekking is bijzonder geschikt voor het coaten van uw grinddak. Daarbij geldt dat de zonnepanelen de ballast functie overnemen, waardoor een stevig en waterdicht geheel ontstaat. Verder geldt dat ronde delen eenvoudig gecoat kunnen worden door de siliconen dakcoating.

  • 125
  • Purmerend
  • Witte dakcoating

Referentie klant

‘’Het bitumen dak met grind op mijn huis dateerde uit 1992. De levensduur van een bitumen dak is circa 20-25 jaar. Het dak was op zich nog in orde maar zou binnen enkele jaren toch aan vervanging toe zijn. Omdat ik zonnepanelen wilde plaatsen moest het dak eerst een nieuwe bitumen laag krijgen. In plaats van grind zouden de zonnepanelen als ballast kunnen dienen.

Na enig onderzoek heb ik besloten te kiezen voor een witte siliconencoating. Belangrijk voordeel van de witte laag is dat de temperatuur van het dak in de zomer een stuk lager blijft waardoor ook de temperatuur op de bovenverdieping een stuk lager zal zijn. De lagere temperatuur zorgt ook voor een hogere opbrengst van de zonnepanelen. Ook bleken de kosten van de siliconen oplossing aanmerkelijk lager uit te vallen (20-30%) dan een bitumen oplossing.

Een belangrijke overweging om voor Hommersen en Beerepoot Dakcoating te kiezen was dat Hommersen Solar (zusterbedrijf) ook de zonnepanelen kon leveren.

Op deze wijze had ik maar met één partij te maken. Ik heb het offertetraject, de advisering en de uitvoering als zeer prettig en professioneel ervaren. Omdat de dak coating en het plaatsen van de zonnepanelen als één project is uitgevoerd was ook de doorlooptijd erg kort.’’ – Dhr. Laarhoven – Bewoner

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen