Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

KLeuren siliconen dakcoating

Ontdek de voordelen van witte, grijze en zwarte dakcoatings.

Welke Siliconen Dakcoating kleur is de beste keuze?

Ontdek de voordelen van witte, grijze en zwarte dakcoatings. Bij HB Dakcoating begrijpen we dat elk dak uniek is en dat de behoeften van onze klanten variëren. Daarom bieden we een breed scala aan kleuren in onze hoogwaardige siliconen dakcoating lijn, inclusief wit, zwart, grijs en geel voor specifieke arceringen. Op verzoek zijn zelfs meer kleuren mogelijk.

Witte vs. Grijze vs. Zwarte Siliconen Dakcoating

Welke siliconen dakcoating past bij uw (toekomstige) woon- of werksituatie?

Witte siliconen dakcoating

Koelt : Als beste

Rendement : Als beste

Reflecteert : Als meeste


Wit staat bekend om zijn uitstekende koelende eigenschappen en energiebesparende voordelen. Een wit dak reflecteert tot 95% van het zonlicht, waardoor het tot 40°C koeler blijft dan traditionele zwarte daken. Dit resulteert niet alleen in een aangenamer binnenklimaat maar verhoogt ook het rendement van zonnepanelen met tot wel 30%. Ideaal voor commerciële gebouwen, magazijnen, en woningen in warme klimaten.

Grijze siliconen dakcoating

Koelt : Gemiddeld

Rendement : Gemiddeld

Reflecteert : Gemiddeld


Grijs biedt een perfecte balans tussen warmteabsorptie en -reflectie, waardoor het een populaire keuze is voor zowel moderne als traditionele gebouwen. Het zorgt voor een strakke en professionele uitstraling, terwijl het ook bijdraagt aan energiebesparingen door zijn vermogen om de temperatuur binnenshuis te moduleren.

Zwarte siliconen dakcoating

Koelt : Als minste

Rendement : Als minste

Reflecteert : Als minste


Zwart absorbeert warmte en is daarmee de ideale keuze voor koudere klimaten, waar het bijdraagt aan een natuurlijke verwarming van uw gebouw. Hoewel het in warmere klimaten kan leiden tot hogere koelkosten, biedt het een sterke en duurzame uitstraling die bij sommige ontwerpen gewenst kan zijn.

Alle voordelen


Dakreclame met kleurrijke dakcoating: Maak een Statement

Naast onze standaardkleuren bieden we ook de mogelijkheid voor dakcoating in speciale kleuren, waaronder geel voor duidelijke arceringen en andere kleuren op aanvraag. Dit biedt unieke mogelijkheden voor branding en dakreclame, waardoor uw bedrijfsnaam zichtbaar is vanuit de lucht of via satellietbeelden.

 

De kracht van dakreclame met siliconen dakcoating is een innovatieve en effectieve manier om uw merk of bedrijf in de kijker te zetten. Door uw bedrijfsnaam of logo prominent op uw dak te laten aanbrengen, creëert u een uniek reclamebord dat niet alleen vanuit de lucht zichtbaar is, maar ook vanaf andere gebouwen en via satellietbeelden zoals die van Google Earth. Deze vorm van reclame biedt een ongeëvenaarde zichtbaarheid die traditionele reclamemethoden ver overstijgt.


Waarom dakreclame met siliconen dakcoating?

Maximale Zichtbaarheid: Uw merk wordt zichtbaar voor een breed publiek, inclusief passagiers in vliegtuigen, mensen in omliggende hoge gebouwen, en online gebruikers die satellietbeelden bekijken. Deze brede zichtbaarheid is ongeëvenaard door traditionele reclameborden of online advertenties.


Duurzame Impressie: Dakreclame blijft langer in het geheugen gegrift dan andere vormen van reclame. De unieke positionering en het innovatieve gebruik van uw dakoppervlak maken uw reclame onvergetelijk.


Bescherming & Promotie: Naast het dienen als een effectief reclamemiddel, biedt de siliconen dakcoating uitstekende bescherming tegen de elementen, waardoor de duurzaamheid van uw dak wordt verlengd. Dit betekent dat u niet alleen investeert in reclame, maar ook in de toekomst van uw pand.


Kosten-Efficiënt: In vergelijking met de doorlopende kosten van online campagnes of het huren van reclameruimte, is dakreclame een eenmalige investering die blijft leveren. De lange levensduur van siliconen dakcoating zorgt ervoor dat uw reclame jarenlang zichtbaar blijft, zonder extra kosten.


Milieuvriendelijk: Siliconen dakcoating is een duurzame keuze die bijdraagt aan een lagere CO2-voetafdruk. Door te kiezen voor deze vorm van reclame, toont u niet alleen uw merk op een unieke manier, maar draagt u ook bij aan een groenere planeet.


Hoe Werkt Het?

Het proces begint met een grondige voorbereiding van uw dak, waarbij we zorgen dat de ondergrond schoon, droog en vrij van onzuiverheden is. Vervolgens brengen we de siliconen dakcoating aan in de door u gewenste kleur en ontwerp. Ons team van experts zorgt voor een nauwkeurige afwerking, zodat uw bedrijfsnaam of logo perfect wordt weergegeven.


Waarom Kiezen voor HB Dakcoating?

 

  • Expertise en Kwaliteit: Onze jarenlange ervaring en focus op innovatie zorgen voor de beste oplossingen voor uw dak.
  • Duurzaamheid: Onze coatings verlengen de levensduur van uw dak met gemiddeld 25 jaar en zijn milieuvriendelijk.
  • Energiebesparing: Afhankelijk van de gekozen kleur, kunt u aanzienlijk besparen op koel- en verwarmingskosten.
  • Esthetiek: Verbeter het uiterlijk van uw gebouw met onze esthetisch aantrekkelijke dakcoatings.