Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Siliconen dakcoating

Een Milieuvriendelijke en Duurzame Oplossing

HB Dakcoating biedt een innovatieve oplossing met onze VOC-vrije en milieuvriendelijke siliconen dakcoating, voortdurend verbeterd gedurende 60 jaar. VOC staat voor Vluchtige Organische Stoffen, zoals oplosmiddelen, die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Door het vermijden van VOS in onze productie, gebaseerd op natuurlijk kwarts in plaats van oplosmiddelen, bieden we een veilige en duurzame optie voor dakbedekking.


Wat zijn VOCs en waarom zijn ze schadelijk?

VOCs, of Vluchtige Organische Stoffen, zijn schadelijke chemicaliën, waaronder oplosmiddelen, die bij inademing irritatie aan de luchtwegen kunnen veroorzaken. Daarom vermijden we ze in onze siliconen dakcoating om een veiligere omgeving te bieden voor zowel klanten als het milieu.


Hoe wordt de siliconen dakcoating van HB Dakcoating geproduceerd?

Onze siliconen dakcoating wordt vervaardigd zonder gebruik te maken van VOS, drijfgassen, weekmakers of andere schadelijke chemicaliën. In plaats daarvan is ons product gebaseerd op kwarts, het meest voorkomende mineraal op aarde, waardoor het een duurzame en toegankelijke optie is voor dakbedekking.


Welke voordelen biedt de siliconen dakcoating van HB Dakcoating?

Onze siliconen dakcoating is niet alleen milieuvriendelijk en VOC-vrij, maar heeft ook unieke eigenschappen, waaronder uitstekende hechting op diverse ondergronden, levenslange UV-bestendigheid, weerstand tegen stilstaand water, blijvende elasticiteit, meer dan 90% zonreflectie en brandklasse EU-klasse B roof (T1), KIWA getest. Bovendien draagt het bij aan energiebesparing en verbetert het het rendement van zonnepanelen, terwijl het brandvrij kan worden aangebracht en bestand is tegen alle weersomstandigheden.


Door deze eigenschappen is onze siliconen dakcoating een duurzame en betrouwbare keuze voor verschillende dakbedekkingsbehoeften.De unieke eigenschappen van onze siliconen dakbedekking op een rij:

  • Milieuvriendelijke geen vervliegende stoffen (VOS vrij)
  • Uitstekende hechting op vrijwel alle ondergronden
  • Levenslang UV-bestendig
  • Resistent tegen stilstaand water
  • Blijvend elastisch
  • Meer dan 90% zon reflecterend
  • Brandklasse: EU-klasse B roof (T1), KIWA getest
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Energie besparend en meer rendement zonnepanelen
  • Brandvrij aanbrengen


Terug naar alle voordelen

Vrijblijvend contact opnemen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.