Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Siliconen dakcoating

Appartement - Zeewolde

Het dakbedekking project

Een recent dakrenovatieproject in Zeewolde, uitgevoerd door Hommersen & Beerepoot Dakcoating, heeft een appartement voorzien van witte siliconen dakcoating. Deze innovatieve oplossing was gericht op het verminderen van de binnentemperatuur, ondanks dat het bestaande bitumen dak met grove leislag slechts drie jaar oud was.

Bijzonderheden

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe u de zomerhitte effectief uit uw huis kunt houden? Ontdek hoe een appartement in Zeewolde een aanzienlijke verkoeling ervoer, dankzij een slimme dakcoatingoplossing door Hommersen & Beerepoot Dakcoating.


Waarom was er behoefte aan dakrenovatie ondanks een relatief nieuw dak?

Ondanks dat het dak slechts drie jaar oud was, ervoeren de bewoners van het appartement in Zeewolde aanzienlijke warmte binnen. Dit leidde hen naar de zoektocht naar een effectieve oplossing om hun wooncomfort te verhogen.


Hoe werd de witte siliconen dakcoating toegepast?

Voordat de witte siliconen dakcoating werd aangebracht, is er een primer gebruikt als bleed blocker om de oliën in de bitumen te neutraliseren. Dit is een cruciale stap voor daken jonger dan vijf jaar om een optimale hechting van de coating te garanderen. Na het aanbrengen van de primer, werd de siliconen dakcoating aangebracht, waarbij het oude dak intact bleef en diende als hechtingslaag.


Wat zijn de resultaten van de dakcoating?

De toepassing van de witte siliconen dakcoating resulteerde in een verlaging van de binnentemperatuur met 4 graden in het gehele appartement, zelfs zonder extreme warme dagen. Dit aanzienlijke verschil in temperatuur heeft het wooncomfort van de bewoners aanzienlijk verbeterd, wat hun tevredenheid over het project onderstreept.


Hoe reageerden de bewoners op de verandering?

De bewoners waren uitermate tevreden met de resultaten van de dakrenovatie. Ze waren vooral onder de indruk van de meetbare verkoeling binnen hun appartement, wat hun beslissing om voor de witte siliconen dakcoating te kiezen, bevestigde. Dit project illustreert de effectiviteit van siliconen dakcoating in het verbeteren van het binnenklimaat en het verhogen van het wooncomfort.

90 M²

Zeewolde

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen