Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Witte Siliconen Dakcoating in Hoorn

Bedrijfspand Koelen - Hoorn

Het dakbedekking project

Een groot bedrijfspand heeft een volledige dakrenovatie ondergaan, inclusief de toepassing van een warmtewerende coating. Deze innovatie zorgt niet alleen voor een koelere binnentemperatuur en lagere energiekosten, maar verhoogt ook het rendement van de zonnepanelen.

Bijzonderheden

Waarom koos het bedrijf voor een dakrenovatie met warmtewerende coating?

Het bedrijfspand stond voor de uitdaging om de verouderde dakbedekking te vervangen en tegelijkertijd de duurzaamheidsdoelen te behalen. De keuze viel op een warmtewerende en reflecterende dakcoating om twee hoofddoelen te bereiken: verlaging van de binnentemperatuur en een reductie in energieverbruik.


Hoe draagt de warmtewerende coating bij aan een koelere binnentemperatuur?

De speciaal ontwikkelde coating reflecteert een groot deel van het zonlicht, waardoor de opname van warmte significant vermindert. Dit resulteert in een aanzienlijk koelere binnentemperatuur, waardoor de afhankelijkheid van airconditioning afneemt.


Wat zijn de voordelen van de reflecterende werking voor zonnepanelen?

Door de reflecterende eigenschappen van de dakcoating wordt meer zonlicht naar de zonnepanelen geleid, wat het rendement van de panelen verhoogt. Dit betekent dat het bedrijf meer energie kan opwekken, wat bijdraagt aan zowel de duurzaamheid als de kostenbesparing op lange termijn.


Wat was het resultaat van de dakrenovatie?

De renovatie leidde tot een duurzamer dak dat niet alleen de operationele kosten verlaagt door minder energieverbruik voor koeling, maar ook de energieopbrengst van de zonnepanelen verhoogt. Het project is een toonbeeld van hoe moderne daktechnologieën kunnen bijdragen aan zowel milieuvoordelen als financiële besparingen voor bedrijven.

200 M²

Hoorn

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen