Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Brandveilige Dakrenovatie met Siliconen Coating voor B&O Projectafbouw

Bedrijfspanden B&O - Broek op Langedijk

Het dakbedekking project

In Broek op Langedijk heeft het bedrijfspand van B&O Projectafbouw B.V., bestaande uit drie verschillende daken en een luifel bij de ingang, een essentiële upgrade ondergaan. Door de bestaande dakbedekking te overlagen met witte siliconen dakcoating, is niet alleen de levensduur van het dak verlengd, maar zijn ook de brandveiligheid en de mogelijkheid voor het plaatsen van zonnepanelen aanzienlijk verbeterd.

Bijzonderheden

Dit project in Broek op Langedijk illustreert de veelzijdigheid en de veiligheidsvoordelen van siliconen dakcoating, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijfspanden die streven naar duurzaamheid, brandveiligheid en de integratie van zonne-energie.


Waarom moest het oude dak van B&O Projectafbouw vervangen worden?

Het bedrijfspand had een dringende behoefte aan dakrenovatie vanwege de aanwezigheid van polystyreen isolatie, wat een risico vormde voor de brandveiligheid en problemen veroorzaakte met de verzekering, vooral in het licht van het plaatsen van zonnepanelen.


Hoe heeft de siliconen dakcoating bijgedragen aan de oplossing?

De toepassing van onze siliconen dakcoating bood een veilige oplossing die compatibel is met polystyreen isolatie. Dit maakte het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen zonder het risico op conflicten met de verzekeringsvoorwaarden. De verzekering gaf groen licht na het overleggen van officiële documentatie van KIWA, die de brandveiligheid van het dak met onze coating bevestigde.


Wat waren de voordelen van het overlagen van de bestaande dakbedekking?

Door de bestaande dakbedekking te overlagen met siliconen dakcoating, werd een kostenefficiënte renovatie gerealiseerd zonder de noodzaak om het oude dak te verwijderen. Dit zorgde voor een snelle uitvoering van het project en minimaliseerde de verstoring voor het bedrijf. Bovendien fungeerde de oude dakbedekking als een effectieve hechtingslaag voor de nieuwe coating.


Hoeveel vierkante meter dakoppervlak werd behandeld?

Het project omvatte een totaal van 450 vierkante meter, inclusief drie verschillende daken en een luifel bij de ingang, waarbij zowel de kantoorruimtes als een grote loods werden meegenomen in de renovatie.


450 M²

Broek op Langedijk

Witte dakcoating

Referentie klant

‘’Wij bezig geweest met oplossingen voor het verduurzamen van ons bedrijfspand, het idee was om voor de duurzame oplossing van zonnepanelen te kiezen.


Voor dat wij de zonnepanelen zouden installeren zijn wij eerst gaan kijken naar de status van ons dak, het bleek dat het dak toe was aan onderhoud.


Eigenlijk doormiddel van onderzoek op het internet zijn terecht gekomen bij de witte siliconen dakcoating, wij hebben ons toen laten informeren door hbdakcoating omtrent dit product. Er werd ons duidelijk dat deze coating zowel een reparerende als warmte werende functie heeft, een ander groot voordeel vonden wij dat het aangebracht kon worden over de bestaande dakbedekking heen en dat hier verder geen sloopwerkzaamheden aan te pas zal komen.


Het was een prettige samenwerking met hbdakcoating zij waren flexibel in werkzaamheden dit ondanks dat zij door dit product extra afhankelijk zijn van het weer.’’

– Dhr. Appel - B&O Projectafbouw B.V.

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen