Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Koelere Woningen en Zonnepaneelklare Daken in Hoorn

Dakkapel - Hoorn

Het dakbedekking project

In Hoorn heeft Hommersen & Beerepoot Dakcoating een project voltooid waarbij witte siliconen dakcoating werd aangebracht op twee uitbouwen en een dakkapel. Dit project was niet alleen gericht op het vernieuwen van het bestaande bitumen dak maar ook op het voorbereiden van het dak voor de installatie van zonnepanelen, terwijl de binnentemperatuur van de woning werd verlaagd.

Bijzonderheden

Zoekt u naar een manier om uw huis koeler te houden en tegelijkertijd klaar te maken voor zonnepanelen? Ontdek hoe een woning in Hoorn een duurzame transformatie onderging met de toepassing van witte siliconen dakcoating door Hommersen & Beerepoot Dakcoating.


Waarom koos de bewoner voor witte siliconen dakcoating?

De bewoner zocht naar een effectieve oplossing om het bestaande bitumen dak te vervangen en de woning koeler te houden. Witte siliconen dakcoating werd gekozen vanwege zijn warmtewerende eigenschappen en de geschiktheid om het dak voor te bereiden op de installatie van zonnepanelen.


Hoe werd de dakcoating aangebracht?

Na een grondige inspectie van het bestaande bitumen dak, werd een primer aangebracht om een optimale hechting van de siliconen dakcoating te garanderen. Vervolgens werd de witte siliconen dakcoating zorgvuldig aangebracht, waardoor het dak niet alleen vernieuwd werd maar ook klaar was voor de installatie van zonnepanelen.


Wat zijn de voordelen van het toepassen van siliconen dakcoating?

De bewoner geniet nu van meerdere voordelen, waaronder een lagere binnentemperatuur tijdens warme dagen dankzij de warmtewerende werking van de coating. Daarnaast is het dak nu optimaal voorbereid op de installatie van zonnepanelen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de woning en potentieel lagere energiekosten.


Hoe heeft dit project het wooncomfort verbeterd?

Dit project heeft niet alleen het dak vernieuwd en klaargemaakt voor zonnepanelen, maar ook het wooncomfort aanzienlijk verbeterd door de binnentemperatuur te verlagen. De bewoners van het huis in Hoorn kunnen nu genieten van een koelere woning in de zomer en kijken uit naar de voordelen van hun toekomstige zonnepanelen.

25 M²

Hoorn

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen