Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Witte Siliconen Coating in Blokker

Garagedak Zonnepanelen - Blokker

Het dakbedekking project

Dit project richtte zich op het toepassen van witte siliconen dakcoating op garagedaken, die tevens dienen als overkapping. Dankzij de warmtewerende eigenschappen van de coating, biedt het een aangename verkoeling tijdens de zomermaanden, waardoor de ruimte onder de overkapping comfortabeler wordt.

Bijzonderheden

Waarom is witte siliconen dakcoating geschikt voor garagedaken?

Witte siliconen dakcoating is ideaal voor garagedaken omdat het een significante verkoeling biedt. De reflecterende werking van de witte coating vermindert de warmteabsorptie, wat resulteert in een koelere omgeving onder de overkapping en in de garage zelf.


Hoe wordt siliconen dakcoating aangebracht op garagedaken met complexe vormen?

In tegenstelling tot traditionele bitumen dakbedekking, die vaak gebrand en gesneden moet worden om te passen, kan siliconen dakcoating eenvoudig en snel worden aangebracht, zelfs op daken met complexe vormen, hoekjes, en nisjes. Dit maakt het een tijdbesparende en efficiënte oplossing voor garagedaken.


Wat zijn de voordelen van het kiezen voor siliconen dakcoating boven traditionele dakbedekking?

De voordelen van siliconen dakcoating omvatten niet alleen de warmtewerende eigenschappen maar ook de eenvoud van de toepassing. Het elimineert de noodzaak voor intensief brand- en snijwerk dat bij bitumen dakbedekking komt kijken, waardoor het een snellere, veiligere en minder arbeidsintensieve optie is. Daarnaast biedt het een duurzame bescherming tegen weersinvloeden, verlengt de levensduur van het dak en draagt bij aan energiebesparingen door de verlaagde noodzaak voor koeling binnen.

40 M²

Blokker

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen