Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Strandhuis Revitalisatie: Siliconen Dakcoating in Egmond aan Zee

Strandhuis - Egmond aan Zee

Het dakbedekking project

In Egmond aan Zee heeft een strandhuis een essentiële upgrade gekregen met witte siliconen dakcoating, uitgevoerd door Hommersen & Beerepoot Dakcoating. Dit project was gericht op het aanpakken van lekkages en het beschermen van het dak tegen zoutaanslag, terwijl ook de binnentemperatuur werd verlaagd en het rendement van zonnepanelen werd verhoogd.

Bijzonderheden

Heeft uw strandhuis last van lekkages of schade door zoutaanslag? Ontdek hoe een strandhuis in Egmond aan Zee werd getransformeerd met een duurzame oplossing die niet alleen de lekkages aanpakte maar ook het wooncomfort aanzienlijk verbeterde.


Waarom was witte siliconen dakcoating de gekozen oplossing voor het strandhuis?

De eigenaren van het strandhuis in Egmond aan Zee zochten een effectieve oplossing voor de lekkages en de schade veroorzaakt door zoutaanslag. Witte siliconen dakcoating werd gekozen vanwege zijn duurzaamheid, warmtewerende eigenschappen, en het vermogen om goed te hechten op bitumen daken met grove leislag.


Hoe werd de siliconen dakcoating aangebracht?

Een dikkere laag siliconen dakcoating was noodzakelijk vanwege de grove leislag van het dak. De bestaande daklaag hoefde niet verwijderd te worden en diende als een effectieve hechtingslaag. De werkzaamheden werden uitgevoerd op de stallingsplaats van het strandhuis, waarbij vooraf overleg met de stallingseigenaar plaatsvond om toegang tot stroom- en watervoorzieningen te garanderen.


Wat zijn de voordelen van de dakcoating voor het strandhuis?

Naast het oplossen van de lekkageproblemen, biedt de witte siliconen dakcoating extra bescherming tegen zoutaanslag en verlaagt het de binnentemperatuur in het strandhuis door zijn reflecterende eigenschappen. Dit resulteert in een comfortabeler binnenklimaat en lagere koelkosten. Bovendien profiteren de bestaande zonnepanelen van een hoger rendement dankzij de verhoogde reflectie van zonlicht.


Hoe heeft dit project het strandhuis getransformeerd?

Dit project heeft het strandhuis niet alleen voorbereid op het nieuwe strandseizoen door het aanpakken van structurele problemen, maar heeft ook het wooncomfort en de energie-efficiëntie verbeterd. De bewoners kunnen nu genieten van een koeler binnenklimaat en een verhoogd rendement van hun zonnepanelen, waardoor het huis zowel duurzamer als comfortabeler is voor de zomermaanden.

35 M²

Egmond aan Zee

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen