Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Witte Dakcoating: Verkoeling voor Woonhuis in Leiden

Twee dakkapellen - Koog aan de Zaan

Het dakbedekking project

In Koog aan de Zaan heeft Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. een unieke oplossing geleverd door witte siliconen dakcoating aan te brengen op de dakkapellen van een woonhuis. Dit innovatieve project heeft de binnenhuistemperatuur aanzienlijk verlaagd, waardoor de noodzaak voor airconditioning overbodig werd.

Bijzonderheden

Zoekt u naar een effectieve methode om uw huis koeler te houden tijdens de warme zomerdagen? Ontdek hoe onze witte siliconen dakcoating niet alleen de temperatuur in uw huis verlaagt maar ook uw energieverbruik kan verminderen.


Waarom was er behoefte aan een alternatief voor airconditioning voor de dakkapellen in Leiden?

De bewoners ervaarden extreme hitte in de kamers van hun dakkapellen tijdens de zomer, wat leidde tot oncomfortabele leefomstandigheden. Zij zochten naar een duurzaam en efficiënt alternatief dat de binnentemperatuur kon verlagen zonder de installatie van een airconditioningsysteem.


Hoe draagt de witte siliconen dakcoating bij aan een koelere binnentemperatuur?

De witte siliconen dakcoating reflecteert het zonlicht en daarmee de warmte, anders dan de traditionele dakbedekkingen. Dit resulteert in een merkbare verlaging van de binnentemperatuur, waardoor de kamers aanzienlijk koeler blijven, zelfs tijdens de warmste dagen.


Wat zijn de voordelen van het aanbrengen van siliconen dakcoating op dakkapellen?

Naast de verlaging van de binnentemperatuur, biedt de siliconen dakcoating ook een duurzame bescherming voor de dakbedekking. Het verlengt de levensduur van de dakbedekking en vermindert de noodzaak voor frequent onderhoud. Bovendien is deze oplossing kostenefficiënt vergeleken met het installeren van een airconditioning.


Welke feedback ontving Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. van de bewoners na het aanbrengen van de dakcoating?

De bewoners merkten een aanzienlijke verbetering in hun leefomstandigheden. De kamers binnen het huis waren veel koeler, wat resulteerde in een betere slaapkwaliteit en algemeen comfort. De positieve veranderingen maakten de eerder overwogen installatie van een airconditioningsysteem onnodig. Ze deelden hun tevredenheid en dankbaarheid, wat de effectiviteit van deze oplossing benadrukt.


Dit project illustreert niet alleen de innovatieve aanpak van Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. om woongenot te verbeteren, maar toont ook de veelzijdigheid en efficiëntie van siliconen dakcoating als een duurzame oplossing voor temperatuurbeheersing binnen huizen.

30 M²

Koog aan de Zaan

Witte dakcoating

Referentie klant

’’Nadat jullie vrijdag onze grote dakkapellen hadden gecoat, ging de zon de hele week vol overgave schijnen. Het verschil in de kamers was enorm! Overdag werd het gewoon warm, niet meer heet. In de nacht koelen de kamers weer af en is de temperatuur aan het begin van de dag prettiger. Het geeft een enorm verschil in leefbaarheid. De zonwering en gordijnen kunnen nu vaker open. Zo kunnen we de warmte veel beter doseren. Het plan voor een airco is van de baan. Dank voor jullie werk!’’

– Bewoners Gouwzoom

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen