Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Zoetermeer's Bedrijfspand: Een Frisse Start met Witte Dakcoating

Witte dakcoating bij een bedrijfspand - Zoetermeer

Het dakbedekking project

In Zoetermeer heeft Hommersen & Beerepoot Dakcoating een revolutionaire witte siliconen dakcoating toegepast op een bedrijfspand, gericht op het elimineren van stankoverlast en het verminderen van hitte binnenshuis. Deze aanpak heeft niet alleen het binnenklimaat verbeterd maar ook een duurzame oplossing geboden voor de toekomst.

Bijzonderheden

Ooit last gehad van een onaangename geur van je dak bij zonnig weer, of een bedrijfspand dat verandert in een sauna tijdens de zomer? Lees hoe ons project in Zoetermeer deze problemen oploste met onze geavanceerde witte dakcoating, waardoor een comfortabeler en geurvrij werkklimaat werd gecreëerd.


Wat was het probleem met het bedrijfspand in Zoetermeer?

De klant kampte met stankoverlast, veroorzaakt door verhit bitumen, en extreme warmte binnenshuis tijdens zonnige dagen. Het probleem werd verergerd door het feit dat het dak bestond uit gladde bitumen, wat bekend staat om zijn hitte-absorberende eigenschappen.


Hoe werd het probleem aangepakt en opgelost?

De oplossing was het toepassen van een witte siliconen dakcoating, na een grondige schoonmaak en inspectie van het dak. Deze speciale coating vereiste niet de verwijdering van het oude dak, waardoor de kosten en overlast beperkt bleven. De oude bitumenlaag fungeerde als een perfecte basis voor de nieuwe coating.


Wat zijn de voordelen van witte siliconen dakcoating?

De keuze voor witte siliconen dakcoating bracht meerdere voordelen met zich mee: een significante vermindering van de binnentemperatuur dankzij de warmtewerende eigenschappen en het elimineren van de onaangename geur door het reflecteren van zonlicht. Dit resulteerde in een veel aangenamer klimaat binnen het bedrijfspand.


Hoe hebben de bewoners en het bedrijf geprofiteerd van de dakcoating?

De klant rapporteerde een opmerkelijke verbetering: de stank van verbrand rubber was verdwenen en de temperatuur binnen het pand was aanzienlijk comfortabeler. Dit wijst op de effectiviteit van de dakcoating in het creëren van een betere werkomgeving en het verlagen van de noodzaak voor airconditioning, wat op zijn beurt leidt tot energiebesparingen.


Dit project in Zoetermeer is een uitstekend voorbeeld van hoe Hommersen & Beerepoot Dakcoating met innovatieve oplossingen komt om specifieke klantproblemen aan te pakken. De succesvolle toepassing van witte siliconen dakcoating biedt niet alleen directe verlichting van bestaande ongemakken maar zet ook een stap vooruit naar duurzaam en energie-efficiënt bedrijfsbeheer.

260 M²

Zoetermeer

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen