Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Witte Siliconen dakcoating

Witte dakcoating bij een carport en schuur - Hoorn

Het dakbedekking project

In Hoorn hebben we een carport en schuur getransformeerd met onze innovatieve witte siliconen dakcoating, een project uitgevoerd door Hommersen & Beerepoot Dakcoating. Deze upgrade was gericht op het vernieuwen van de daken en het optimaliseren voor de installatie van zonnepanelen.

Bijzonderheden

Bent u op zoek naar de ideale voorbereiding van uw dak op zonnepanelen? Ontdek hoe onze klant in Hoorn koos voor een duurzame oplossing met witte siliconen dakcoating, die niet alleen het dak vernieuwde maar ook het rendement van de toekomstige zonnepanelen verhoogde.


Waarom kozen de bewoners voor siliconen dakcoating voor hun carport en schuur in Hoorn?

De bewoners zochten naar een effectieve manier om hun dak te vernieuwen en tegelijkertijd te optimaliseren voor de plaatsing van zonnepanelen. Ze kozen voor onze siliconen dakcoating vanwege de duurzame eigenschappen en het vermogen om als een reflecterende onderlaag te dienen die het rendement van zonnepanelen verhoogt.


Hoe werd het dak voorbereid voor de siliconen dakcoating?

Voordat de coating werd aangebracht, onderging het dak een grondige reiniging gevolgd door een nauwkeurige inspectie. Het betrof een dak met leislag bitumen, wat een specifieke aanpak vereiste. De succesvolle hechting van onze siliconen coating werd gegarandeerd door de bestaande laag, die diende als een effectieve ondergrond.


Wat zijn de voordelen van het niet hoeven verwijderen van het oude dak?

Door het oude dak intact te laten en te gebruiken als hechtingslaag, konden de bewoners aanzienlijke kosten besparen op de renovatie. Deze methode verminderde niet alleen de totale projectkosten maar droeg ook bij aan een snellere uitvoering en minder overlast.


Hoe draagt de witte siliconen dakbedekking bij aan het rendement van zonnepanelen?

De witte kleur van de siliconen dakcoating reflecteert zonlicht, wat resulteert in een koeler dakoppervlak. Dit verlaagt de temperatuur van de geïnstalleerde zonnepanelen, waardoor hun efficiëntie en energieopbrengst toenemen. Dit effect maakt onze dakcoating een slimme keuze voor iedereen die overweegt om zonnepanelen te installeren.


Dit project in Hoorn is een perfect voorbeeld van hoe Hommersen & Beerepoot Dakcoating praktische en duurzame oplossingen biedt die niet alleen de levensduur van daken verlengen maar ook bijdragen aan hogere energie-efficiëntie. Onze aanpak garandeert tevredenheid bij de klant en een verbeterde woonomgeving.

45 M²

Hoorn

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen