Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Zeewolde's Dakkapel Vernieuwing: Koelte met Witte Coating

Witte dakcoating bij een dakkapel - Zeewolde

Het dakbedekking project

Hommersen & Beerepoot Dakcoating heeft een dakkapel in Zeewolde getransformeerd door het toepassen van een witte siliconen dakcoating over een bestaand leislag bitumen dak. Deze vernieuwing biedt niet alleen een langdurige bescherming maar draagt ook bij aan een aanzienlijk koeler binnenklimaat.

Bijzonderheden

Bent u op zoek naar een slimme manier om uw dakkapel te beschermen en tegelijkertijd de warmte in huis te verminderen? Ontdek hoe onze witte dakcoating in Zeewolde niet alleen de levensduur van daken verlengt maar ook zorgt voor een aangename verkoeling binnenshuis.


Waarom was een vervanging of vernieuwing van het dak noodzakelijk?

Het dakkapel had een dak met leislag bitumen dat aan het einde van zijn levensduur was, waardoor vervanging of vernieuwing essentieel werd. De keuze voor siliconen dakcoating bood een efficiënte oplossing om de levensduur te verlengen zonder het bestaande dak te verwijderen.


Hoe werd het dak voorbereid voordat de dakcoating werd aangebracht?

Een zorgvuldige reiniging en gedetailleerde inspectie waren de eerste stappen, gevolgd door de nodige reparaties om ervoor te zorgen dat de dakcoating optimaal zou hechten. Deze voorbereiding garandeerde de effectiviteit van de coating en de duurzaamheid van het dak.


Wat zijn de voordelen van de witte siliconen dakcoating?

Naast het bieden van een duurzame beschermingslaag, reflecteert de witte siliconen dakcoating zonlicht, waardoor de opwarming van het dak en daarmee de binnentemperatuur vermindert. Dit resulteert in een koeler binnenklimaat en potentiële energiebesparingen door verminderde airconditioningbehoeften.


Hoe verliep de service en uitvoering van het project?

De klant prees Hommersen & Beerepoot Dakcoating voor hun efficiënte communicatie en snelle reactie op gunstige weersomstandigheden, waardoor het project binnen enkele dagen na het eerste contact voltooid was. De professionaliteit, punctualiteit en deskundigheid van de dakdekkers, evenals de netheid van de werkplek, werden hoog gewaardeerd, waardoor we van harte aanbevolen worden.


Dit project in Zeewolde benadrukt de toewijding van Hommersen & Beerepoot Dakcoating aan het leveren van hoogwaardige, efficiënte en klantgerichte dakrenovatieoplossingen. Door gebruik te maken van innovatieve materialen en technieken, bieden we niet alleen bescherming voor daken maar ook comfort en energiebesparingen voor huiseigenaren.

15 M²

Zeewolde

Witte dakcoating

Referentie klant

‘’ Hommersen & Beerepoot Dakcoating heeft bij ons het de dakkapel behandelt.Zij hebben een siliconen laag aangebracht over het bestaande bitumen dak.Het bedrijf is zeer goed in de communicatie, snel en reageerde uitermate efficiënt opde goede weersomstandigheden. Binnen een paar dagen na ons contact was het klaar.De 2 dakdekkers waren vriendelijk, op tijd, vakbekwaam en netjes.Dit bedrijf zou ik iedereen aanbevelen.”

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen