Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Garage Upgrade in Blokker: Witte Dakcoating voor Zonne-Energie

Witte dakcoating bij een garage - Blokker

Het dakbedekking project

In Blokker heeft het team van Hommersen & Beerepoot Dakcoating een essentiële renovatie uitgevoerd door een garage te voorzien van witte siliconen dakcoating. Deze ingreep was cruciaal voor de voorbereiding op de installatie van zonnepanelen, met als bijkomende voordelen een verlaagde binnentemperatuur en een verhoogd rendement van de zonnepanelen.


Bijzonderheden

Denkt u na over het verbeteren van uw garage en tegelijkertijd het verhogen van uw energie-efficiëntie? Ons recente project in Blokker demonstreert hoe een gespecialiseerde witte dakcoating niet alleen klaar is voor zonnepanelen maar ook de koelte binnen behoudt. Een slimme stap richting duurzaamheid!


Waarom was de witte dakcoating de ideale keuze voor de garage in Blokker?

De garage had een glad bitumen dak dat vernieuwd moest worden om optimaal voordeel te halen uit toekomstige zonnepanelen. Onze witte siliconen dakcoating biedt een reflecterende oppervlakte die zonlicht terugkaatst, waardoor het niet alleen de levensduur van het dak verlengt maar ook de efficiëntie van de zonnepanelen verbetert door de temperatuur te verlagen.


Hoe verliep het proces van het aanbrengen van de dakcoating?

Het proces begon met een grondige reiniging van het dak met een hogedrukreiniger, gevolgd door het laten drogen en het uitvoeren van kleine reparaties aan de loodlaag en de bestaande dakbedekking. Daarna werd de siliconen dakcoating aangebracht, zonder de noodzaak het oude dak te verwijderen, wat de oude laag tot een effectieve hechtingslaag maakte.


Wat zijn de voordelen van het niet verwijderen van het oude dak?

Door het oude dak niet te verwijderen, werden de kosten en de impact op het milieu aanzienlijk verminderd. Deze benadering maakte de renovatie sneller, goedkoper, en minder ingrijpend, terwijl de bestaande dakstructuur behouden bleef en versterkt werd met de nieuwe coating.


Hoe draagt de coating bij aan de binnentemperatuur en het rendement van zonnepanelen?

Klanten merkten op dat de binnentemperatuur aanzienlijk lager werd na het aanbrengen van de coating, dankzij de warmtewerende eigenschappen van het materiaal. Dit effect, in combinatie met een verbeterd rendement van de zonnepanelen door de reflecterende witte kleur, resulteert in een win-winsituatie voor energie-efficiëntie en comfort.


Dit project in Blokker illustreert de expertise van Hommersen & Beerepoot Dakcoating in het leveren van hoogwaardige dakrenovaties die klaar zijn voor de toekomst. Onze aanpak zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijk resultaat maar draagt ook bij aan duurzaamheid en energiebesparing, iets waar onze klanten duidelijk tevreden over zijn.

20 M²

Blokker

Witte dakcoating

Referentie klant

‘’ De levertijd was verassend snel, ook dankzij het goede weer.Het aanbrengen is netjes en professioneel uitgevoerd door 2 vriendelijke heren.Eerst dak schoongemaakt met hogedrukreiniger, vervolgens laten drogen en kleine reparaties gedaan aan bestaande lood laag en bestaande dakbedekking. En als laatste het aanbrengen van de coating. Alle afval is netjes afgevoerd.Al met al netjes en snel gedaan, een tevreden klant.”

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen