Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Alkmaar's Dakvernieuwing: Efficiëntie met Witte Siliconen Coating

Witte dakcoating bij een woonhuis - Alkmaar

Het dakbedekking project

In Alkmaar heeft het team van Hommersen & Beerepoot Dakcoating een woonhuis voorzien van een witte siliconen dakcoating. Dit project betrof de renovatie van een bestaand PVC dak, waarbij de bestaande structuur als basis voor de nieuwe coating werd gebruikt om de duurzaamheid en energie-efficiëntie van het huis te verhogen.

Bijzonderheden

Overweegt u uw dak te vernieuwen om uw huis koeler te houden tijdens de zomermaanden? Ontdek hoe onze recente aanpak in Alkmaar niet alleen de levensduur van daken heeft verlengd, maar ook heeft bijgedragen aan een significante verlaging van de binnentemperatuur, dankzij onze witte siliconen dakcoating.


Waarom was vervanging van het dak in Alkmaar noodzakelijk?

Het bestaande PVC dak van het woonhuis was verouderd en niet meer efficiënt in het isoleren tegen warmte. Door lekkage en slijtage was een volledige dakrenovatie onvermijdelijk om toekomstige problemen te voorkomen.


Hoe werd de witte siliconen dakcoating aangebracht?

Voorafgaand aan de coating werd het dak grondig gereinigd en geïnspecteerd om eventuele reparaties uit te voeren. Vervolgens is de siliconen dakcoating over de bestaande PVC laag aangebracht, wat een naadloze hechting en een vernieuwde waterdichte bescherming biedt.


Wat zijn de voordelen van witte siliconen dakcoating?

De witte coating reflecteert aanzienlijk meer zonlicht dan traditionele dakbedekkingen, wat de opwarming van het dak vermindert en bijdraagt aan een koelere binnentemperatuur. Deze eigenschap maakt het niet alleen comfortabeler in huis, maar kan ook energiekosten besparen door verminderd gebruik van airconditioning.


Wat zegt de klant over het project?

De klant was uiterst tevreden over de uitvoering van het project. De snelle en efficiënte communicatie, professionaliteit van het dakdekkers team en het eindresultaat hebben geleid tot een hoge klanttevredenheid. De klant waardeert vooral de verbeterde thermische prestaties van hun dak en zou Hommersen & Beerepoot Dakcoating sterk aanbevelen voor soortgelijke projecten.


Dit project illustreert de expertise van Hommersen & Beerepoot Dakcoating in het toepassen van geavanceerde technieken voor dakrenovatie. Met onze innovatieve witte siliconen dakcoating dragen we bij aan een duurzamere en koelere woonomgeving, waardoor klanten niet alleen op korte termijn tevreden zijn, maar ook op lange termijn voordelen ervaren.

75 M²

Alkmaar

Witte dakcoating


Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen