Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Van Lekkage naar Luxe met Witte Coating in Hoorn

Witte dakcoating bij een woonhuis - Hoorn

Het dakbedekking project

In Hoorn nam Hommersen & Beerepoot Dakcoating de uitdaging aan om een woonhuis te transformeren door het toepassen van een witte siliconen dakcoating op een leislag bitumen dak. Dit project was niet alleen gericht op het verhelpen van lekkages maar ook op het verbeteren van het wooncomfort door het verlagen van de binnentemperatuur.

Bijzonderheden

Stel je voor dat je dakproblemen niet alleen opgelost worden, maar je huis ook transformeert in een koelere, comfortabelere leefomgeving. In Hoorn hebben we precies dat bereikt met onze innovatieve witte dakcoating, waardoor een woning niet alleen vrij is van lekkages maar ook klaar is voor de toekomst.


Waarom was er een dringende behoefte aan dakvervanging in Hoorn?

De klant kampte met persistente lekkages, wat een directe impact had op het woongenot. Het dak, bedekt met leislag bitumen, vereiste een duurzame oplossing om verdere waterschade te voorkomen en de levensduur van het dak te verlengen.


Hoe werd het dak voorbereid op de dakcoating?

Voorafgaand aan het aanbrengen van de dakcoating, onderging het dak een grondige reiniging en inspectie, waarbij noodzakelijke reparaties werden uitgevoerd. Deze stap zorgde ervoor dat de coating optimaal kon hechten en de integriteit van het dak hersteld werd.


Wat zijn de voordelen van het aanbrengen van witte siliconen dakcoating?

Naast het direct adresseren van lekkageproblemen, biedt de witte siliconen dakcoating meerdere voordelen. Het reflecteert zonlicht, waardoor de binnentemperatuur verlaagd wordt en het wooncomfort tijdens warme dagen verbetert. Bovendien zorgt deze coating voor een langdurige bescherming tegen weersinvloeden.


Hoe heeft de klant geprofiteerd van dit dakcoating project?

De klant ervaarde een significante verbetering in zowel de functionaliteit als het comfort van hun woning. De lekkages werden effectief verholpen, en de warmtewerende eigenschappen van de coating resulteerden in een koeler binnenklimaat. De tevredenheid over de professionele uitvoering en het eindresultaat maakt dit project een aanbeveling waard.


Dit project in Hoorn illustreert hoe Hommersen & Beerepoot Dakcoating met expertise en innovatie dakproblemen aanpakt en oplost, terwijl het tegelijkertijd de leefomstandigheden in huizen verbetert. Door de toepassing van onze hoogwaardige witte siliconen dakcoating bieden we niet alleen een oplossing voor de korte termijn maar zorgen we ook voor een duurzame, comfortabele en energie-efficiënte toekomst voor onze klanten.

65 M²

Hoorn

Witte dakcoating

Referentie klant

‘’ Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe dakcoating.Fijn bedrijf en professionele mensen. Een aanrader !!!.”

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen