Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Koog aan de Zaan's Makeover: Nieuw Leven voor Daken met Witte Coating

Witte dakcoating bij twee winkelpanden en een woonhuis - Koog aan de Zaan

Het dakbedekking project

Hommersen & Beerepoot Dakcoating heeft met succes twee winkelpanden en een woonhuis in Koog aan de Zaan getransformeerd door het aanbrengen van een witte siliconen dakcoating. Dit project volgde op een eerdere succesvolle samenwerking, waarbij het dak van de klant zijn eigen woning reeds was behandeld.

Bijzonderheden

Heeft u ooit gedroomd van een dak dat niet alleen lang meegaat maar ook bijdraagt aan een koeler huis? In Koog aan de Zaan hebben we deze droom voor een tevreden klant werkelijkheid gemaakt. Ontdek hoe onze witte siliconen dakcoating niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functionele voordelen biedt.


Waarom koos de klant opnieuw voor Hommersen & Beerepoot Dakcoating?

Na een positieve ervaring met het dak van zijn eigen woning, vertrouwde de klant op ons vakmanschap om ook de daken van zijn twee winkelpanden en de woning van zijn moeder te vernieuwen. Deze terugkerende samenwerking onderstreept onze betrouwbaarheid en de kwaliteit van ons werk.


Wat waren de stappen in het proces van dakcoating?

Het proces begon met een grondige reiniging van de daken, gevolgd door een gedetailleerde inspectie om eventuele problemen aan te pakken voordat de siliconen dakcoating werd aangebracht. Dankzij deze zorgvuldige voorbereiding konden we een optimale hechting en duurzaamheid van de coating garanderen, zonder de noodzaak om het oude dak te verwijderen.


Hoe draagt de siliconen dakcoating bij aan een lagere binnentemperatuur?

De witte siliconen dakcoating reflecteert zonlicht, waardoor het niet alleen de opwarming van het dak zelf maar ook van het interieur vermindert. Dit resulteerde in een significant koelere binnentemperatuur, een voordeel dat vooral merkbaar is tijdens de warme zomermaanden.


Wat is het voordeel van het behouden van de oude daklaag?

Door de oude daklaag te behouden als ondergrond voor de nieuwe coating, werden de renovatiekosten aanzienlijk verlaagd en werd onnodig afval verminderd. Dit duurzame aspect van onze aanpak benadrukt ons commitment aan milieuvriendelijke renovatiepraktijken.


Dit project in Koog aan de Zaan illustreert de expertise van Hommersen & Beerepoot Dakcoating in het bieden van hoogwaardige, duurzame dakoplossingen die zowel economisch als ecologisch voordelig zijn. Onze aanpak resulteert niet alleen in een visuele upgrade maar biedt ook tastbare voordelen zoals verbeterde energie-efficiëntie en comfort voor de bewoners.

235 M²

Koog aan de Zaan

Witte dakcoating

Referentie klant

‘’ Ik was de afgelopen weken erg blij met de nieuwe coating. Het scheelt behoorlijk in de warmte. Top!”

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen