Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Witte Siliconen Dakcoating in Zaandam

Woon-units in Zaandam

Het dakbedekking project

Woningcorporatie Parteon zette een stap richting duurzaamheid voor meerdere woon-units in Zaandam door te kiezen voor onze witte siliconen dakcoating. Dit project, gericht op het verduurzamen van woningen, is een trots voorbeeld van hoe Hommersen & Beerepoot Dakcoating bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Bijzonderheden

Hoe draagt witte siliconen dakcoating bij aan een koeler binnenklimaat?

Gezien de toenemende hitte elk jaar, wordt het steeds belangrijker om op een slimme en ecologische manier te koelen. De warmtewerende werking van onze witte siliconen dakcoating speelt hierin een cruciale rol. Vooral in de jongerenwoningen met EPDM daken, waar de zomerse hitte voorheen ondraaglijk was, zorgt onze coating nu voor een aanzienlijk aangenamere binnentemperatuur tijdens de hete maanden.


Wat zijn de voordelen van het toepassen van witte dakcoating op EPDM daken?

Door het toepassen van onze witte siliconen dakcoating op EPDM daken, zoals bij de jongerenwoningen in Zaandam, wordt niet alleen de levensduur van het dak verlengd, maar wordt ook de binnentemperatuur verlaagd. Dit resulteert in comfortabelere woonomstandigheden en lagere energiekosten door verminderd gebruik van airconditioning.


Hoeveel oppervlakte werd bedekt met witte dakcoating in dit project?

In totaal werd 200 vierkante meter dakoppervlak in Zaandam bedekt met onze witte siliconen dakcoating. Dit project onderstreept onze toewijding aan het bieden van duurzame en effectieve dakbedekkingsoplossingen voor zowel individuele woningen als grotere wooncomplexen.

200 M²

Zaandam

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen