Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Witte Dakcoating & Zonnepanelen Upgrade in Almere

Woonhuis - Almere

Het dakbedekking project

Hommersen & Beerepoot Dakcoating combineerde met Hommersen Solar de werkzaamheden voor een woonhuis in Almere, waarbij een versleten PVC dak werd vernieuwd met witte siliconen dakcoating en geüpgraded met zonnepanelen. Dit project leverde niet alleen een esthetische verbetering op maar ook een verhoogd energierendement en een koeler binnenklimaat.

Bijzonderheden

Droom je van een duurzamer huis dat er niet alleen modern uitziet maar ook bijdraagt aan een lagere energierekening? Ontdek hoe onze unieke aanpak in Almere, waarbij geavanceerde witte dakcoating gecombineerd wordt met de nieuwste zonnepanelentechnologie, zorgt voor een win-win situatie voor zowel het milieu als de huiseigenaar.


In Almere stond een woonhuis met een PVC dak klaar voor vernieuwing. De keuze viel op de siliconen dakcoating vanwege de unieke eigenschappen zoals de warmtewerende werking, wat essentieel was voor de bewoners die tijdens de zomermaanden een koeler huis wilden. Een interessant aspect van dit project was de toepassing van de coating op zowel het hoofdhuis als een studio in de tuin, wat de veelzijdigheid van deze oplossing benadrukt.


Een veelgestelde vraag gaat over de noodzaak van het verwijderen van het oude dak. Bij dit project was dat niet nodig, wat een aanzienlijke kostenbesparing opleverde. De bestaande laag fungeerde als een perfecte ondergrond voor de nieuwe coating. Deze benadering onderstreept onze toewijding aan duurzame praktijken door materiaalverspilling te minimaliseren.


Het plaatsen van zonnepanelen direct na de dakcoating was een strategische zet. De witte ondergrond verhoogt het rendement van de panelen door de reflectie van zonlicht, waardoor de opwekking van zonne-energie geoptimaliseerd wordt. Deze synergie tussen dakcoating en zonnepanelen biedt een dubbel voordeel: energiebesparing en een actieve bijdrage aan de energietransitie.


De keuze voor Hommersen & Beerepoot Dakcoating en Hommersen Solar als één aanspreekpunt werd zeer gewaardeerd door de bewoners. Het verzekert een naadloze integratie van beide systemen en een efficiënte uitvoering binnen slechts een werkweek. Dit aspect van onze service benadrukt het gemak en de klantgerichtheid die wij bieden.


Dit project in Almere illustreert niet alleen de technische mogelijkheden en esthetische voordelen van onze dakcoating en zonnepanelen, maar toont ook aan hoe innovatie kan leiden tot duurzame oplossingen die het leefcomfort verhogen en bijdragen aan een groenere toekomst. De feedback van een uiterst tevreden klant bevestigt dat de keuze voor een witte siliconen coating in combinatie met zonnepanelen een investering is die zich op meerdere fronten terugbetaalt.

162 M²

Almere

Witte dakcoating

Referentie klant

’’Wij wilden zonnepanelen op onze daken om dat het er uit gaat zien dat we elektrisch gaan rijden. Het dak is voorzien van isolatie met een PVC dakbedekking. Het is inmiddels 23 jaar oud en dus tijd om vervanging van de dakbedekking te overwegen. Helemaal vervangen is nogal kostbaar en ook niet nodig. Een afwerking met witte siliconen coating is de oplossing. Ook nog goed voor het rendement van de zonnepanelen. Fijn dat Hommersen en Beerepoot beide takken in hun dienstverlening hebben. Het dak ziet er prachtig uit en we kunnen weer een flink aantal jaren vooruit. Een zeer tevreden klant.’’

– Bewoners Paradijsvogelweg

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen