Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Amsterdamse Woning Transformeert met Witte Dakcoating en Zonnepanelen

Woonhuis - Amsterdam

Het dakbedekking project

Een woonhuis in Amsterdam heeft een significante upgrade ondergaan door de toepassing van witte siliconen dakcoating en de installatie van zonnepanelen, een project gerealiseerd door Hommersen & Beerepoot Dakcoating in samenwerking met Hommersen Solar. Deze combinatie biedt niet alleen een koelere leefomgeving maar verhoogt ook het energierendement.

Bijzonderheden

Heeft u last van de hitte in uw huis tijdens de zomer? Ontdek hoe een Amsterdamse woning dit probleem oploste en tegelijkertijd haar energie-efficiëntie verbeterde door een slimme combinatie van witte dakcoating en zonnepanelen.


Waarom was er behoefte aan witte siliconen dakcoating?

De bewoners ervoeren aanzienlijke warmte onder hun bitumen dak met grove leislag, ongeveer vijf jaar oud. De keuze voor witte siliconen dakcoating was gericht op het verminderen van de warmteabsorptie, waardoor de binnentemperatuur aanzienlijk verlaagd werd.


Hoe werd de dakcoating toegepast?

Voordat de witte siliconen dakcoating werd aangebracht, is er een speciale primer gebruikt om het 'bloeden' van oliën uit de bitumen te stoppen, essentieel voor een optimale hechting van de coating. Gezien de grove leislag was een dikkere laag coating noodzakelijk. Het bestaande dak bleef behouden en diende, samen met de primer, als een effectieve hechtingslaag.


Wat zijn de voordelen van het combineren van dakcoating met zonnepanelen?

De combinatie van witte dakcoating met zonnepanelen biedt dubbele voordelen: het verlaagt de binnentemperatuur en verhoogt het rendement van de zonnepanelen. De reflecterende eigenschappen van de witte coating zorgen ervoor dat zonnepanelen efficiënter werken door de lagere daktemperatuur.


Hoe ervoeren de bewoners het project?

De bewoners waren zeer tevreden over de geïntegreerde aanpak van Hommersen & Beerepoot Dakcoating en Hommersen Solar. Het feit dat beide upgrades - de dakcoating en de zonnepanelen - door dezelfde partijen werden uitgevoerd, zorgde voor een naadloze en efficiënte realisatie van het project. Dit resulteerde in een koelere woning tijdens de warme maanden en een verhoogd rendement van de zonnepanelen, waardoor de bewoners nu genieten van een comfortabeler en energiezuiniger huis.

135 M²

Amsterdam

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen