Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Innovatieve Dakrenovatie met Siliconen Coating en Zonnepanelen in Almere

Woonhuis cranberrystraat - Almere

Het dakbedekking project

Een recent verhuisde bewoner zocht naar een duurzame oplossing voor dakrenovatie en koos voor siliconen dakcoating, ondanks de aanwezigheid van zonnepanelen op het dak. Met expertise in zowel dakcoating als zonnepanelen, heeft ons team een succesvolle renovatie uitgevoerd, inclusief demontage en herinstallatie van de zonnepanelen, zonder de noodzaak om de bestaande dakbedekking te verwijderen.

Bijzonderheden

Kan siliconen dakcoating worden toegepast op daken met zonnepanelen?

Ja, onze expertise in zowel dakcoating als zonnepanelen stelt ons in staat om siliconen dakcoating effectief toe te passen op daken met bestaande zonnepanelen. We beginnen met het zorgvuldig demonteren van de zonnepanelen, gevolgd door een grondige reiniging en inspectie van het dak.


Hoe wordt siliconen dakcoating aangebracht op gladde bitumen daken?

Voor gladde bitumen daken brengen we de siliconen dakcoating direct aan over de bestaande dakbedekking. De oude bitumenlaag fungeert als een effectieve hechtingslaag voor de nieuwe coating, waardoor de noodzaak voor het verwijderen van het oude dak wordt geëlimineerd.


Wat zijn de voordelen van siliconen dakcoating voor de binnentemperatuur en zonnepanelen?

De toepassing van witte siliconen dakcoating resulteert in een lagere binnentemperatuur door zijn warmtewerende eigenschappen, wat bijdraagt aan een comfortabeler binnenklimaat en lagere koelkosten. Bovendien profiteren de zonnepanelen van extra rendement dankzij de reflecterende werking van de witte coating, wat leidt tot een hogere energieopbrengst.


Hoe draagt dit project bij aan duurzaam wonen?

Dit project illustreert onze toewijding aan duurzaam wonen door het verlagen van energieverbruik en het optimaliseren van hernieuwbare energiebronnen. De combinatie van siliconen dakcoating met zonnepanelen biedt een milieuvriendelijke oplossing die zowel de energie-efficiëntie verhoogt als bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot.

40 M²

Almere

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen