Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Vernieuwing met Witte Siliconen Dakcoating in Leiden

Woonhuis - Leiden

Het dakbedekking project

In Leiden heeft een woonhuis een significante upgrade gekregen met de toepassing van witte siliconen dakcoating op de dakkapellen. Deze innovatieve oplossing biedt een duurzaam en kosteneffectief alternatief voor het vervangen van de bestaande zinken dakbedekking, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een lagere binnentemperatuur.

Bijzonderheden

Bent u op zoek naar een betaalbare oplossing voor het renoveren van uw dak met toegevoegde voordelen zoals warmtewering? Ontdek hoe onze witte siliconen dakcoating in Leiden niet alleen de levensduur van daken verlengt maar ook voor een aangenamer binnenklimaat zorgt.


Waarom was er behoefte aan een alternatief voor het vervangen van de zinken dakbedekking op de dakkapellen?

De bestaande zinken dakbedekking van het woonhuis in Leiden was aan vervanging toe, maar de hoge kosten van herstel of vervanging zochten de bewoners naar een efficiënter en voordeliger alternatief.


Wat maakt siliconen dakcoating een geschikt alternatief voor zinken dakbedekking?

Siliconen dakcoating hecht uitstekend op zinken oppervlakken en vereist geen verwijdering van de oude dakbedekking. Dit vermindert niet alleen de arbeids- en materiaalkosten maar biedt ook een snelle en effectieve manier om het dak te vernieuwen en te beschermen tegen weersinvloeden.


Hoe draagt siliconen dakcoating bij aan het verlagen van de binnentemperatuur?

De reflecterende eigenschappen van de witte siliconen dakcoating weerkaatsen zonlicht, wat resulteert in een merkbare verlaging van de binnentemperatuur. Dit maakt het binnenklimaat comfortabeler tijdens warme periodes en kan bijdragen aan een verlaging van de energiekosten voor koeling.


Welke voordelen biedt siliconen dakcoating nog meer?

Naast de kostenefficiëntie en de verbetering van het binnenklimaat, biedt siliconen dakcoating een duurzame bescherming van het dak. Het is bestand tegen weersinvloeden en UV-straling, wat de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verlengt zonder regelmatig onderhoud.


Dit project in Leiden illustreert de veelzijdigheid en economische voordelen van het toepassen van witte siliconen dakcoating als een duurzaam alternatief voor traditionele dakbedekkingstechnieken. Met deze innovatieve aanpak genieten huiseigenaren van zowel een verbeterde dakconditie als een comfortabeler leefklimaat.

10 M²

Leiden

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen