Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Duurzame Dakrenovatie met Siliconen Coating in Loenen aan de Vecht

Woonhuis - Loenen aan de Vecht

Het dakbedekking project

In Loenen aan de Vecht is een woonhuis voorzien van een innovatieve witte siliconen dakcoating op vijf dakkapellen. Dit project was gericht op het vernieuwen van de bestaande zinken dakbedekking zonder deze te verwijderen, met als doel het oplossen van lekkageproblemen en het verlagen van de binnentemperatuur.

Bijzonderheden

Waarom werd gekozen voor witte siliconen dakcoating voor de dakkapellen?

De bewoner stond voor de uitdaging van een lekkend dak en zocht naar een kosteneffectieve, duurzame oplossing. Witte siliconen dakcoating werd gekozen vanwege zijn uitstekende hechting op zinken daken, de mogelijkheid om over bestaande dakbedekkingen te worden aangebracht, en zijn warmtewerende eigenschappen die bijdragen aan een koeler binnenklimaat.


Hoe werd de lekkage aangepakt zonder het oude dak te verwijderen?

De unieke eigenschappen van siliconen dakcoating stelden ons in staat om direct over de bestaande zinken dakbedekking te coaten. De oude laag fungeerde als een effectieve hechtingslaag voor de nieuwe coating, waardoor de lekkage werd verholpen zonder de noodzaak voor kostbare en tijdrovende verwijdering van het oude dak.


Wat zijn de voordelen van de warmtewerende werking van siliconen dakcoating?

Naast het oplossen van de lekkage, heeft de witte siliconen dakcoating de binnentemperatuur in het woonhuis verlaagd. De reflecterende eigenschappen van de witte coating verminderen de warmteabsorptie van het dak, wat resulteert in een koeler binnenklimaat en lagere energiekosten door verminderd gebruik van airconditioning.


Wat maakte Hommersen en Beerepoot Dakcoating B.V. de juiste keuze voor dit project?

Geconfronteerd met hoge offertes van traditionele dakdekkers, boden Hommersen en Beerepoot Dakcoating B.V. een betaalbare en effectieve oplossing met onze siliconen dakcoating. Onze expertise en de veelzijdigheid van de coating maakten ons de ideale partner voor dit project, wat leidde tot een succesvolle renovatie die zowel de lekkageproblemen oploste als bijdroeg aan een duurzamer en comfortabeler huis.

15 M²

Loenen aan de Vecht

Witte dakcoating

Referentie klant

’’Erg tevreden over de aangebrachte coating. Plezierige mannen van een keurig bedrijf. Doen wat ze zeggen, binnen een dag was alles geregeld. Ze zijn makkelijk in omgang en laten de boel keurig netjes achter.’’

– Dhr. Wiese – Bewoner

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen