Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Koeler Wonen: Witte Siliconen Dakcoating in Wijdenes

Woonhuis - Wijdenes

Het dakbedekking project

Dit project omvatte de toepassing van witte siliconen dakcoating op een woonhuis in Wijdenes, uitgevoerd door het ervaren team van Hommersen & Beerepoot Dakcoating. De keuze voor deze specifieke coating was een strategische stap om het dak te vernieuwen, met als bijkomend voordeel een aanzienlijke verkoeling van de binnentemperatuur.

Bijzonderheden

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en efficiënte manier om uw huis deze zomer koel te houden zonder de last van een zware dakconstructie? Ontdek hoe ons recente project in Wijdenes de perfecte oplossing biedt met onze geavanceerde witte siliconen dakcoating, die lichtheid combineert met koelcomfort.


Waarom kozen de bewoners van Wijdenes voor siliconen dakcoating in plaats van traditionele dakbedekkingen zoals sedum of bitumen?

De bewoners waren op zoek naar een lichtgewicht alternatief dat de structuur van hun dak niet zou verzwaren. Traditionele dakbedekkingen zoals sedum en bitumen waren geen optie vanwege het extra gewicht. Siliconen dakcoating, met een gewicht van ongeveer 1KG per m², bood een ideale oplossing zonder de dakconstructie te belasten.


Hoe draagt de witte siliconen dakcoating bij aan een koeler binnenklimaat?

De reflecterende eigenschappen van de witte siliconen dakcoating weerkaatsen zonlicht, wat de opwarming van het dakoppervlak en dus de binnentemperatuur aanzienlijk vermindert. Dit maakt het een effectieve oplossing voor het verlagen van de temperatuur binnenin het huis tijdens warme periodes.


Wat maakt siliconen dakcoating van Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. een aantrekkelijke keuze voor huiseigenaren?

Afgezien van de technische voordelen, zoals gewichtsbesparing en warmtewering, kiezen veel huiseigenaren voor Hommersen & Beerepoot Dakcoating vanwege hun reputatie en ervaring in de sector. De mogelijkheid om samen te werken met een betrouwbaar bedrijf dat zich inzet voor duurzame en kwalitatieve dakoplossingen, geeft veel bewoners de zekerheid die ze zoeken.


Zijn er nog andere voordelen verbonden aan de keuze voor siliconen dakcoating voor een woonhuis?

Ja, naast de verkoelende werking en het lichte gewicht, biedt siliconen dakcoating langdurige bescherming tegen weersinvloeden en UV-straling. Dit verlengt de levensduur van het dak aanzienlijk, terwijl de onderhoudskosten worden verlaagd. Ook is de applicatie snel en eenvoudig, waardoor de overlast voor bewoners tot een minimum wordt beperkt.


Dit project in Wijdenes illustreert perfect hoe innovatieve dakcoatingtechnologieën niet alleen praktische oplossingen bieden voor alledaagse problemen zoals oververhitting en dakvervanging, maar ook hoe ze bijdragen aan duurzame en energie-efficiënte woningen. Hommersen & Beerepoot Dakcoating staat aan de voorhoede van deze ontwikkelingen, met als doel om elk huis te voorzien van een dak dat klaar is voor de toekomst.


50 M²

Wijdenes

Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen