Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Siliconen dakcoating

Woonhuis - Zevenbergen

Het dakbedekking project

Een innovatief project van Hommersen & Beerepoot Dakcoating transformeerde een PVC dak in Zevenbergen door de toepassing van een witte siliconen dakcoating. Deze oplossing bood niet alleen een vernieuwde uitstraling en verbeterde duurzaamheid maar verminderde ook de binnentemperatuur aanzienlijk.

Bijzonderheden

Heeft u ooit gedacht aan een dakrenovatie die zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk is? Ontdek hoe ons project in Zevenbergen niet alleen een lekkend PVC dak redde maar ook zorgde voor een koeler binnenklimaat, dankzij onze geavanceerde witte siliconen dakcoating.


Waarom is siliconen dakcoating een uitstekende keuze voor PVC daken?

Siliconen dakcoating is bijzonder geschikt voor PVC daken vanwege zijn vermogen om uitstekend te hechten aan de bestaande dakbedekking. Het biedt een duurzame oplossing zonder de noodzaak voor het verwijderen van het oude dak, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.


Hoe draagt de siliconen dakcoating bij aan een lagere binnentemperatuur?

De witte siliconen dakcoating reflecteert het zonlicht, wat de opname van warmte door het dak vermindert. Dit heeft een koelend effect op de binnentemperatuur, wat vooral voordelig is tijdens de warmere maanden.


Wat waren de doorslaggevende redenen voor de keuze van Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V.?

Naast de technische voordelen van onze dakcoating, kozen de bewoners van Zevenbergen voor ons vanwege onze transparante prijsstelling zonder verborgen kosten. Dit bood hen de zekerheid van een vast bedrag, waardoor de keuze voor onze diensten gemakkelijk werd.


Wat zeggen klanten over hun ervaring met Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V.?

Klanten prijzen de professionele aanpak, vriendelijkheid van ons team, en de nuttige adviezen die ze ontvangen, zoals de tip voor het plaatsen van stapstenen op het dak. Deze positieve ervaringen onderstrepen onze inzet voor klanttevredenheid en de kwaliteit van ons werk.


Dit project in Zevenbergen laat zien hoe Hommersen & Beerepoot Dakcoating niet alleen een dak kan transformeren maar ook een betere leefomgeving kan creëren door de toepassing van innovatieve en duurzame dakcoatingtechnologieën.

44 M²

Zevenbergen

Witte dakcoating

Referentie klant

’’Na constateren lekkage op mijn plat dak met PVC , op google gaan zoeken wat reparatie kost. Nadeel was dat ik niet kon vinden waar lekkage zat.

Mogelijkheden waren of volledig vervangen PVC, oude moest dan verwijdert worden en daarna nieuw, kostbaar.

Toen zag ik de dakcoating 15 jaar garantie en voor een fractie van de prijs wat vervangen zou kosten. En geen verborgen kosten welke wel bij een ander bedrijf erin zaten. Aan laten brengen door Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V.

2 man die het hebben uitgevoerd, vriendelijk, geen haastklus.

Bij vertrek gaven ze mij ook nog een tip om stapstenen op mijn dak te plaatsen .

Kortom prettige ervaring en een aanrader.’’

– Bewoners Haagwinde

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen