Slechts 9% BTW als particulier

Gemiddeld 25 jaar levensduur

Toepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Transformatie in Alkmaar: Koelere Woningen met Witte Dakcoating

Zes woonhuizen - Alkmaar

Het dakbedekking project

Het team van Hommersen & Beerepoot Dakcoating heeft met succes een project afgerond in Alkmaar, waarbij zes woonhuizen werden voorzien van witte siliconen dakcoating. Dit project was niet alleen een esthetische upgrade maar bood de bewoners ook een duurzame oplossing voor koelere binnenruimtes.

Bijzonderheden

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je huis koeler te houden tijdens de hete zomerdagen? In Alkmaar hebben zes huishoudens de oplossing gevonden in onze witte siliconen dakcoating. Lees verder om te ontdekken hoe deze slimme investering hun leefcomfort aanzienlijk heeft verbeterd.


Waarom kozen de bewoners van Alkmaar voor siliconen dakcoating als alternatief voor dakvervanging?

Geconfronteerd met de hoge kosten voor het verwijderen en vervangen van hun bestaande bitumen daken, zochten de bewoners naar een kosteneffectieve maar duurzame oplossing. De keuze viel op siliconen dakcoating vanwege de lagere kosten, de eenvoudige applicatie over het bestaande dak, en de belofte van een langere levensduur en verbeterde warmtewering.


Hoe werd de offerteprijs beïnvloed door de collectieve aanpak van de buren?

Door samen te werken konden de buren de arbeidskosten delen over een groter dakoppervlak, wat resulteerde in een verlaagde offerteprijs per woning. Dit collectieve initiatief maakte het project niet alleen voordeliger maar versterkte ook de gemeenschapszin onder de bewoners.


Wat zijn de voordelen van de witte siliconen dakcoating?

Naast de kostenefficiëntie en de esthetische verbetering, biedt de witte siliconen dakcoating een significant voordeel in het verlagen van de binnentemperatuur. De reflecterende eigenschappen van de witte kleur zorgen ervoor dat zonlicht wordt weerkaatst, wat bijdraagt aan een koeler binnenklimaat. Dit werd bevestigd door de bewoners, die al snel na de applicatie een merkbare verlaging van de binnentemperatuur ervoeren.


Hoe droeg het project bij aan de voorbereiding op de installatie van zonnepanelen?

Een bewoner merkte op dat de witte dakcoating niet alleen voor een koeler huis zorgde, maar ook een ideale ondergrond bood voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit toont aan dat de coating een stap vooruit is in de verduurzaming van woningen, waardoor het dak niet alleen beschermd is tegen weersinvloeden maar ook geoptimaliseerd is voor toekomstige zonne-energieprojecten.


Dit project in Alkmaar is een perfect voorbeeld van hoe moderne technologieën zoals siliconen dakcoating kunnen bijdragen aan duurzamere en comfortabelere woonomgevingen. Het succes van dit project benadrukt de expertise van Hommersen & Beerepoot Dakcoating in het bieden van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de behoeften van hun klanten en het milieu.

570 M²

Alkmaar

Witte dakcoating

Referentie klant

‘’Wij zijn erg blij met de dakcoating. Door de witte kleur wordt het gelijk nog koeler in huis. De witte kleur staat mooi en ons dak is nu perfect gereed en beschermt voordat we zonnepanelen erop geplaatst hebben. Goede service en erg netjes dat alles nog een keer goed doorgenomen werd na afsluiting! ’’

– Bewoner Saenredamhof

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen

Voordelen

Ontdek de vele voordelen van siliconen dakcoating.

Vrijblijvend contact opnemen