Siliconen dakcoating
Woonhuis Keern Hoorn - Hoorn

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating in Hoorn voor een woonhuis aan de Keern. Overlagen van de bestaande dakbedekking met de witte siliconen dakcoating.

Bijzonderheden

Door een kleine lekkage besloot de bewoner het oude dak te vervangen. De bewoner kwam door het zoeken naar een dakdekker bij Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. terecht. De bewoner gaf daarnaast aan, dat het op warme dagen erg warm in het huis was. Het oude dak is weer vernieuwd door een nieuwe siliconen dakcoating aan te brengen. Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden. De oude laag dient als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating. De lekkage is verholpen en de binnentemperatuur is lager geworden door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating.

  • 50
  • Hoorn
  • Witte dakcoating

Referentie klant

‘’Na een kleine lekkage zocht ik een dakdekker om mijn platte dak te vernieuwen. Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. kwam op mijn pad . Ik twijfelde eerst nog wel, omdat ik nooit van dit type dakbedekking gehoord had. Na een duidelijke uitleg, ben ik overtuigd. Ik hoef mij geen zorgen meer te maken over lekkage en is de temperatuur in mijn huis in de zomer een stuk behagelijker’’ – Dhr. Karsten – Bewoner

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen