Siliconen dakcoating
Bedrijfspanden B&O Broek op Langedijk - Broek op Langedijk

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating in Broek op Langedijk voor een bedrijfspand (B&O Projectafbouw B.V.) (drie verschillende daken + luifel ingang) . Overlagen van de bestaande dakbedekking met de witte siliconen dakcoating.

Bijzonderheden

Het oude dak diende vervangen te worden. Bedrijf kreeg problemen met de verzekering omdat er polystyreen isolatie lag waardoor een verzekering niet gaat uitbetalen bij brand na het plaatsen van de zonnepanelen. Onze siliconen dakcoating is hier wel geschikt voor en de zonnepanelen mochten geplaatst worden (verzekering akkoord) nadat onze siliconen dakcoating aangebracht was. De verzekering ging akkoord na ontvangst van onze officiële documenten (vanuit KIWA). Dit is een onderzoek naar de brandgevaarlijkheid van een dak met onze siliconen dakcoating. Het oude dak is weer vernieuwd door een nieuwe siliconen dakcoating aan te brengen. Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden. Siliconen dakcoating aangebracht op drie verschillende daken + luifel ingang. Twee daken met betrekking tot het kantoor en het laatste een grote loods. De oude dakbedekking diende hier als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating.

  • 450
  • Broek op Langedijk
  • Witte dakcoating

Referentie klant

‘’Wij bezig geweest met oplossingen voor het verduurzamen van ons bedrijfspand, het idee was om voor de duurzame oplossing van zonnepanelen te kiezen.

Voor dat wij de zonnepanelen zouden installeren zijn wij eerst gaan kijken naar de status van ons dak, het bleek dat het dak toe was aan onderhoud.

Eigenlijk doormiddel van onderzoek op het internet zijn terecht gekomen bij de witte siliconen dakcoating, wij hebben ons toen laten informeren door hbdakcoating omtrent dit product. Er werd ons duidelijk dat deze coating zowel een reparerende als warmte werende functie heeft, een ander groot voordeel vonden wij dat het aangebracht kon worden over de bestaande dakbedekking heen en dat hier verder geen sloopwerkzaamheden aan te pas zal komen.

Het was een prettige samenwerking met hbdakcoating zij waren flexibel in werkzaamheden dit ondanks dat zij door dit product extra afhankelijk zijn van het weer.’’ – Dhr. Appel - B&O Projectafbouw B.V.

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen