Siliconen dakcoating
Woonhuis Cranberrystraat - Almere

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating inclusief het demonteren en terugplaatsen van zonnepanelen bij een woonhuis in Almere. Een mooie opdracht voor het team van Hommersen en Beerepoot Dakcoating en Hommersen Solar.

Bijzonderheden

Bewoner wilde graag zijn dak vernieuwen na net verhuisd te zijn en wilden graag de siliconen dakcoating toepassen op zijn dak. Probleem was dat er al zonnepanelen op het dak lagen. Geen probleem voor ons omdat wij ook de kennis en ervaring in de zonnepanelen hebben. Wij hebben eerst de zonnepanelen gedemonteerd waarna het dak goed schoongemaakt is en er een dak inspectie plaatsgevonden heeft. Het ging hier om een dak met gladde bitumen. Hierna is de siliconen dakcoating aangebracht. Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden. De oude laag diende hier als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating. Tot slot hebben wij ook de bestaande zonnepanelen weer teruggeplaatst. De binnentemperatuur is lager geworden door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating. De bewoners profiteren nu ook van extra rendement op de zonnepanelen door de witte siliconen dakbedekking.

  • 40
  • Almere
  • Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen