Siliconen dakcoating
Woonhuis - Utrecht

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating inclusief het plaatsen van zonnepanelen bij een woonhuis in Utrecht. Een mooie opdracht voor het team van Hommersen en Beerepoot Dakcoating en Hommersen Solar.

Bijzonderheden

Recent was er een extra verdieping op de woning geplaatst, maar vonden de bewoners het met het huidige dak wel erg warm binnen. Betrof een bitumen dak met grove leislag. Wij hebben eerst een primer aangebracht als bleed blokker voor de vele oliën die nog in de nieuwe bitumen zaten. Na deze laag primer aangebracht te hebben, is de siliconen dakcoating aangebracht. Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden. De oude laag diende hier in combinatie met de primer als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating. De binnentemperatuur is lager geworden door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating. Ook wilde de bewoners zonnepanelen plaatsen. De bewoners profiteren nu ook van extra rendement op de zonnepanelen door de witte siliconen dakbedekking. Bewoners vonden het erg fijn dat alles door dezelfde partij uitgevoerd werd. Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. voor de siliconen dakcoating en Hommersen Solar voor de zonnepanelen.

  • 50
  • Utrecht
  • Witte dakcoating

Referentie klant

‘’Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. hebben vooraf goed advies gegeven over de mogelijkheden. Daarbij ook meegedacht om de oplossing het beste te laten passen bij ons dak. De combi siliconen coating + zonnepanelen maakt dat we en comfortabeler temperatuur hebben in de zomer en maximaal onze eigen stroom kunnen opwekken’’ – Bewoner

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen