Siliconen dakcoating
Appartement - Zeewolde

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating bij een appartement in Zeewolde. Een mooie opdracht voor het team van Hommersen & Beerepoot Dakcoating.

Bijzonderheden

Het huidige dak was nog niet zo oud, +- 3 jaar, maar het werd erg warm binnen met het huidige dak. De bewoners zochten daarom naar een alternatief en kwamen bij Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. uit. Betrof een bitumen dak met grove leislag. Wij hebben eerst een primer aangebracht als bleed blokker voor de vele oliën die nog in de nieuwe bitumen zaten. Wij hanteren hier zelf altijd een ouderdom van +-5 jaar voor. Echter het blijft een advies en is uiteindelijk een keuze van de klant. In dit geval koos de klant er voor om eerst een primer toe te passen. Na deze laag primer aangebracht te hebben, is de siliconen dakcoating aangebracht. Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden. De oude laag diende hier in combinatie met de primer als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating. De binnentemperatuur is lager geworden door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating. Wat erg leuk om te horen was, dat de bewoner zelf een temperatuurmeting had verricht. Voor de siliconen dakcoating en na de plaatsing van de siliconen dakcoating. Zonder extreme warme dagen gehad te hebben scheelde het in het gehele appartement 4 graden ten opzichte van de oude situatie. Dat is een aanzienlijk verschil waar de bewoners erg blij mee waren.

  • 90
  • Zeewolde
  • Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen