Siliconen dakcoating
Strandhuis - Egmond aan Zee

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte siliconen dakcoating bij een strandhuis in Egmond aan Zee. Een mooie opdracht voor het team van Hommersen & Beerepoot Dakcoating.

Bijzonderheden

De eigenaren hadden op een aantal plaatsen last van lekkage. Het betrof hier een bitumen dak met grove leislag. Het dak was aan vervanging toe. Dak had het zwaar te voorduren gehad omdat het een groot gedeelte van het jaar op het strand zelf staat. Zoutaanslag is voor niets goed. Er moest hier een dikkere laag siliconen dakcoating aangebracht worden vanwege de grove leislag. Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden. De oude laag diende hier als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating. Wij konden deze werkzaamheden op de stallingsplaats uitvoeren in overleg met de eigenaar van de stalling zelf. Wij kunnen de werkzaamheden op het strand zelf uitvoeren maar ook op de stallingsplaats, mits wij maar stroom- en watervoorziening hebben. Na eerst de bestaande zonnepanelen gedemonteerd te hebben, konden wij na het schoonmaken en inspecteren van het dak de siliconen dakcoating aanbrengen. De bewoners profiteren nu ook van extra rendement op de bestaande zonnepanelen door de witte siliconen dakbedekking. Daarnaast wordt het nu minder warm in het strandhuis door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating. Het strandhuis is weer helemaal klaar voor het nieuwe strandseizoen.

  • 35
  • Egmond aan Zee
  • Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen