Siliconen dakcoating
Woonhuis - Amsterdam

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating inclusief het plaatsen van zonnepanelen bij een woonhuis in Amsterdam. Een mooie opdracht voor het team van Hommersen & Beerepoot Dakcoating en Hommersen Solar.

Bijzonderheden

De bewoners vonden het erg warm binnen met het huidige dak. Het betrof hier een bitumen dak met grove leislag die +- 5 jaar oud was. Wij hebben eerst een primer aangebracht als bleed blokker voor de vele oliën die nog in de nieuwe bitumen zaten. Deze primer stopt het bloeden van de oliën. Na deze laag primer aangebracht te hebben, is de siliconen dakcoating aangebracht. Er moest hier een dikkere laag siliconen dakcoating aangebracht worden vanwege de grove leislag. Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden. De oude laag diende hier in combinatie met de primer als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating. Ook wilde de bewoners zonnepanelen plaatsen. De bewoners profiteren nu ook van extra rendement op de zonnepanelen door de witte siliconen dakbedekking. Bewoners vonden het erg fijn dat alles door dezelfde partij uitgevoerd werd. Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. voor de siliconen dakcoating en Hommersen Solar voor de zonnepanelen.

  • 135
  • Amsterdam
  • Witte dakcoating

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen