Siliconen dakcoating
Twee dakkapellen - Koog aan de Zaan

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating in Leiden voor een woonhuis. Overlagen van de bestaande dakbedekking met de witte siliconen dakcoating bij twee dakkapellen.

Bijzonderheden

De bewoners hadden een aantal jaar geleden twee dakkapellen laten plaatsen op de woning. Het werd zomers zo heet in de kamers van de dakkapellen dat men op zoek was gegaan naar een alternatief. De bewoners waren al in gesprek om een airconditioning te plaatsen maar zochten daarnaast ook naar andere alternatieven. Zo kwamen ze bij de siliconen dakcoating uit en daarmee Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V.. Beide dakkapellen waren voorzien van een EPDM dakbedekking. Deze zijn nu geheel voorzien van een nieuwe siliconen dakbedekking. De bewoners profiteren daarnaast van een lagere binnentemperatuur door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating. Wij ontvingen hier al snel reactie van, over de merkbare lagere binnentemperatuur. Het was zo veel koeler geworden binnen in het huis dat het plaatsen van een airconditioning niet meer nodig was.

  • 30
  • Koog aan de Zaan
  • Witte dakcoating

Referentie klant

‘’’Nadat jullie vrijdag onze grote dakkapellen hadden gecoat, ging de zon de hele week vol overgave schijnen. Het verschil in de kamers was enorm! Overdag werd het gewoon warm, niet meer heet. In de nacht koelen de kamers weer af en is de temperatuur aan het begin van de dag prettiger. Het geeft een enorm verschil in leefbaarheid. De zonwering en gordijnen kunnen nu vaker open. Zo kunnen we de warmte veel beter doseren. Het plan voor een airco is van de baan. Dank voor jullie werk!’’ – Bewoners Gouwzoom

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen