Siliconen dakcoating
Woonhuis - Zevenbergen

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating bij een woonhuis in Zevenbergen op een bestaand PVC dak. Een mooie opdracht voor het team van Hommersen & Beerepoot Dakcoating.

Bijzonderheden

Woning voorzien van een PVC dak dat aan vernieuwing toe was. Betrof hier een PVC dak waar de siliconen dakcoating erg geschikt voor is. Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden wat aanzienlijk hogere kosten met zich meebrengt. De oude laag diende hier als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating. Wij hebben de siliconen dakcoating aangebracht op de uitbouw vanwege lekkage in de bestaande dakbedekking. De binnentemperatuur is lager geworden door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating. Grote doorslaggevende reden om te kiezen voor Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V., was het feit wij een vaste prijs hanteren. Dus geen verrassingen aan het einde in de vorm van extra kosten.

  • 44
  • Zevenbergen
  • Witte dakcoating

Referentie klant

‘’’Na constateren lekkage op mijn plat dak met PVC , op google gaan zoeken wat reparatie kost. Nadeel was dat ik niet kon vinden waar lekkage zat. Mogelijkheden waren of volledig vervangen PVC, oude moest dan verwijdert worden en daarna nieuw, kostbaar. Toen zag ik de dakcoating 15 jaar garantie en voor een fractie van de prijs wat vervangen zou kosten. En geen verborgen kosten welke wel bij een ander bedrijf erin zaten. Aan laten brengen door Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. 2 man die het hebben uitgevoerd, vriendelijk, geen haastklus. Bij vertrek gaven ze mij ook nog een tip om stapstenen op mijn dak te plaatsen . Kortom prettige ervaring en een aanrader. ’’ – Bewoners Haagwinde

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen