Siliconen dakcoating
Woonhuis - Almere

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating inclusief het plaatsen van zonnepanelen bij een woonhuis in Almere. Een mooie opdracht voor het team van Hommersen & Beerepoot Dakcoating en Hommersen Solar.

Bijzonderheden

Vrijstaande woning voorzien van een PVC dak dat aan vernieuwing toe was. Betrof hier een PVC dak waar de siliconen dakcoating geschikt voor is. Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden, wat aanzienlijk hogere kosten met zich meebrengt. De oude laag diende hier als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating. Wij hebben de siliconen dakcoating aangebracht op het woonhuis (twee woonlagen) en een studio in de tuin. De binnentemperatuur is lager geworden door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating. De bewoners wilden ook graag zonnepanelen laten plaatsen en hadden op de website gezien dat wij dit ook aanbieden. Grote doorslaggevende reden om te kiezen voor Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V., zo hoorden wij later was dat beide (zowel de coating als de zonnepanelen (Hommersen Solar)) onder dezelfde partij vielen en dat de bewoners daardoor maar één aanspreekpunt hadden. Verder werd het achter elkaar uitgevoerd (totaal een werkweek). Eerst werd de siliconen dakbedekking aangebracht, direct gevolgd door het plaatsen van de zonnepanelen. De bewoners profiteren nu ook van extra rendement op de zonnepanelen door de witte siliconen dakbedekking (zie ook voordelen siliconen dakbedekking).

  • 162
  • Almere
  • Witte dakcoating

Referentie klant

‘’’Wij wilden zonnepanelen op onze daken om dat het er uit gaat zien dat we elektrisch gaan rijden. Het dak is voorzien van isolatie met een PVC dakbedekking. Het is inmiddels 23 jaar oud en dus tijd om vervanging van de dakbedekking te overwegen. Helemaal vervangen is nogal kostbaar en ook niet nodig. Een afwerking met witte siliconen coating is de oplossing. Ook nog goed voor het rendement van de zonnepanelen. Fijn dat Hommersen en Beerepoot beide takken in hun dienstverlening hebben. Het dak ziet er prachtig uit en we kunnen weer een flink aantal jaren vooruit. Een zeer tevreden klant.’’ – Bewoners Paradijsvogelweg

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen