Siliconen dakcoating
Zes woonhuizen - Alkmaar

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating bij zes woonhuizen in Alkmaar. Een hele mooie opdracht voor het team van Hommersen & Beerepoot Dakcoating."

Bijzonderheden

Een van de bewoners was recentelijk verhuisd en wist dat het dak aan vervanging toe was. Vanwege de hoge kosten voor het verwijderen van het huidige dak was de bewoner op zoek gegaan naar een alternatief en is zo bij de siliconen dakcoating uitgekomen. Een aantal buren waren ook geïnteresseerd en wilden ook mee participeren in het project. Voordeel hiervan was dat de offerteprijs per woning ook omlaag ging doordat de arbeid over een groter dakoppervlak verdeeld kon worden. De zes woonhuizen waren allemaal voorzien van een bitumen dak zonder grove leislag. Het ging hier om twee woonlagen die van de coating voorzien moesten worden. drie geschakelde zolderdaken en de daken op de 1e verdieping. De bewoners profiteren daarnaast van een lagere binnentemperatuur door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating. Deze bevestiging ontvingen wij al heel snel van een aantal klanten na het eerste weekend van plaatsing. Zij gaven aan dat de binnentemperatuur voelbaar lager was geworden.

  • 570
  • Alkmaar
  • Witte dakcoating

Referentie klant

‘‘’Wij zijn erg blij met de dakcoating. Door de witte kleur wordt het gelijk nog koeler in huis. De witte kleur staat mooi en ons dak is nu perfect gereed en beschermt voordat we zonnepanelen erop geplaatst hebben. Goede service en erg netjes dat alles nog een keer goed doorgenomen werd na afsluiting! ’’ – Bewoner Saenredamhof

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen