Siliconen dakcoating
Witte dakcoating bij een garage - Blokker

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating bij een garage in Blokker. Een mooie opdracht voor het team van Hommersen en Beerepoot Dakcoating.

Bijzonderheden

Dak diende vervangen te worden voordat er zonnepanelen op geplaatst werden.Het ging hier om een dak met gladde bitumen. Na het schoonmaken van het dak is de siliconen dakcoating aangebracht.Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden. De oude laag diende hier als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating.De binnentemperatuur is lager geworden door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating. De bewoners profiteren nu ook van extra rendement op de zonnepanelen door de witte siliconen dakbedekking.

  • 20 M²
  • Blokker
  • Witte dakcoating

Referentie klant

‘’ De levertijd was verassend snel, ook dankzij het goede weer.Het aanbrengen is netjes en professioneel uitgevoerd door 2 vriendelijke heren.Eerst dak schoongemaakt met hogedrukreiniger, vervolgens laten drogen en kleine reparaties gedaan aan bestaande lood laag en bestaande dakbedekking. En als laatste het aanbrengen van de coating. Alle afval is netjes afgevoerd.Al met al netjes en snel gedaan, een tevreden klant.”

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen