Siliconen dakcoating
Witte dakcoating bij een woonhuis - Bergen

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating bij een woonhuis in Bergen. Een mooie opdracht voor het team van Hommersen en Beerepoot Dakcoating.

Bijzonderheden

Dak diende vervangen te worden voordat er zonnepanelen op geplaatst werden. Het ging hier om een dak met leislag bitumen. Na het schoonmaken van het dak heeft er een dak inspectie plaatsgevonden. Als laatste is de siliconen dakcoating aangebracht. Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden. De oude laag diende hier als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating. De binnentemperatuur is lager geworden door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating.

  • 60
  • Bergen
  • Witte dakcoating

Referentie klant

‘’ Onze dakbedekking is meer dan 10 jaar geleden gelegd en zou nog zeker 5 jaar meegaan. Er komen zonnepanelen deze winter en je wilt dan zeker zijn dat je voorlopig niet meer de gehele dakbedekking moet vervangen. Even een nieuwe laag EPDM erover plakken was bijna net zo duur als de zonnepanelen en ruim twee keer zo duur als deze coating en eigenlijk nog niet nodig. Het is ook nog een plat dak en op zich goed geïsoleerd maar je merkt toch dat het dak erg warm blijft en 's nachts onvoldoende afkoelt als de zon er een paar dagen op schijnt. Dan gaat je plafond warmte uitstralen terwijl je plat in je bed ligt. Dat is erg onaangenaam maar om daar nu een airco voor aan te schaffen gaat ons te ver. Dit witte dak gaat ons veel warmte schelen en ervoor zorgen dat mijn zonnepanelen niet te warm worden in de zomer. Natuurlijk leveren de panelen ook schaduw op maar dit is een echte een win win. Ondanks dat Hommersen en Beerepoot Dakcoating B.V. besloten had dat het dakcoating seizoen over was wilde ze het wel proberen om als het droog was en warm genoeg zo snel mogelijk te komen. De offerte op basis van een paar foto's van het dak en door ons opgegeven maten kwam snel en was redelijk. Dus snel opdracht verstrekken onder voorbehoud van goed weer en leveren voordat de zonnepanelen komen. Nog geen twee weken na opdracht kreeg ik al een telefoontje de voorspelling was droog en warm met een najaarszonnetje dus het werd ingepland. Wij waren de laatste klus dit jaar en hadden dus echt mazzel. Voor zo'n kleine particuliere klus was 40% vooruit betalen niet nodig en dus de rekening als het af was. Gelukkig dat het allemaal gelukt is. Tijdens het schoonspuiten van het dak bleken er toch een paar naden niet meer waterdicht te zijn. Nu nog niet ernstig genoeg om binnen tot problemen te leiden maar binnen een paar jaar konden we wel waterlekkages verwachten. Nu is het dichtgesmeerd en op die plekken een extra dik laagje. De dak doorvoeren zitten nu ook onder de coating en kunnen zo nog jaren mee. Het dak werd dik ingesmeerd voor de zekerheid en een paar dagen later kon ik het dak inspecteren om de rekening te betalen. Bleek er per ongeluk een klein driehoekje gemist te zijn. Een foto via whatsapp was genoeg en nog dezelfde dag werd dat opgelost. Kortom Hommersen & Beerepoot Dakcoating B.V. dacht mee en voor een redelijke prijs ben ik voor 15 jaar minimaal klaar op mijn platte dak. Fijn dat het gelukt is! Een heel tevreden klant..”

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen