Siliconen dakcoating
Witte dakcoating bij een dakkapel, schuur en twee garages - Zaandam

Slechts 9% BTW als particulierGemiddeld 25 jaar levensduurToepasbaar om bijna alle soorten daken (pannendaken uitgesloten)

Het dakbedekking project

Witte dakcoating bij een dakkapel, schuur en twee garages in Zaandam. Een mooie opdracht voor het team van Hommersen en Beerepoot Dakcoating.

Bijzonderheden

Bewoners wilde graag hun dak vernieuwen en wilden graag de siliconen dakcoating toepassen op hun dak. Het dak is eerst goed schoongemaakt waarna er vervolgens een dak inspectie plaatsgevonden heeft. Het ging hier om een dak met leislag bitumen. Hierna is de siliconen dakcoating aangebracht. Het oude dak hoefde niet verwijderd te worden. De oude laag diende hier als hechtingslaag voor de siliconen dakcoating. De binnentemperatuur is lager geworden door de warmtewerende werking van de siliconen dakcoating.

  • 85
  • Zaandam
  • Witte dakcoating

Referentie klant

‘’ Wij willen onze waardering uitspreken over de hele gang van zaken bij de firma Hommersen & Beerepoot. Alles is van tevoren heel netjes met ons doorgenomen en de uitvoering is ook helemaal naar tevredenheid verlopen, ook de communicatie na de werkzaamheden is allemaal top. De mensen die het werk zijn komen doen hebben het heel netjes en goed gedaan. Nogmaals onze complimenten over de hele gang van zaken bij HB Dakcoating. – Bewoners van huisnummer 6’’

‘’ Thank you for the clean and professional service. – Bewoners van huisnummer 10’’

Dakcoating laten aanbrengen?

  • Slechts 9% BTW voor particulieren bij huizen ouder dan 2 jaar
  • Groter dak-oppervlak = voordeliger
  • Dakcoating ook los te verkrijgen (professionals)

Vrijblijvend contact opnemen